!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Prosim...uz myslim ze mam dost!

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
svatara

svatara

Poeet p?íspivku : 14
Registration date : 21. 02. 08

Prosim...uz myslim ze mam dost! Empty
PříspěvekPředmět: Prosim...uz myslim ze mam dost!   Prosim...uz myslim ze mam dost! Icon_minitimeThu Feb 21, 2008 4:24 pm

Cau kanistre.....cca o prazdninach roku 2007 jsem zacal hrat na tomot serveru.....expil jsem n aguardech v shatarth.....dostal jsem BAN IP..chapu nenalost neomlouva....a uz uplynulo prez pul roku ... prosim moc uz jsem se poucil.......mohl bys mi sundat BAN...PROSIM....pul roku je dost dlouho....me acc je svatas .... jmeno zadne postavy si uz cca nepamatujuale mam screeny.....jdus e na ne mrknout a napisu ti tu ty jmena.......: 1. tauren warrior Skayller 2. Blood elf priest Kimmi 3. gnome rogue Kimmy....plz moc pomoc mi.....tento serrver je jeden z nej serveru....hrozne mn bavil pa....joa jeste mam jeden tam acc a to je cucii......taky banned protoze to mam na jednom IPcku........
Návrat nahoru Goto down
svatara

svatara

PříspěvekPředmět: Re: Prosim...uz myslim ze mam dost!   Prosim...uz myslim ze mam dost! Icon_minitimeThu Feb 21, 2008 5:28 pm

Jo a jeste ... ten ban jsem dostal pred 7.masíci ....jsem ot tam nenapsal
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prosim...uz myslim ze mam dost!   Prosim...uz myslim ze mam dost! Icon_minitimeFri Feb 22, 2008 9:20 am

un BAN.VYRESENO
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
svatara

svatara

PříspěvekPředmět: Re: Prosim...uz myslim ze mam dost!   Prosim...uz myslim ze mam dost! Icon_minitimeFri Feb 22, 2008 5:25 pm

thx....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prosim...uz myslim ze mam dost!   Prosim...uz myslim ze mam dost! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prosim...uz myslim ze mam dost!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK< :: Problemy-
Přejdi na: