!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Nejde mi prihlasit se

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Curufin

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 11. 01. 08

Nejde mi prihlasit se Empty
PříspěvekPředmět: Nejde mi prihlasit se   Nejde mi prihlasit se Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 1:31 pm

Zase mi dela to co vcera je skoda ze se to stava tak casto a ze je to na tak dlouhou dobu .. kdiz spadne server nebo co s nim je je to i na vyse 5 hodin :/ kdiz se chci jed prihlasit na svuj herni ucet napise mi ze je server full asi o 11.00 sem koual na online lidi a bylo ich tam 16 koukam o 2 poobede je ich tam pozad 16 a pozad to ukazuje ty isty lidi .. pls nevite mi nekdo povedat kdy uz spusti ten server?? dik ...
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

Nejde mi prihlasit se Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nejde mi prihlasit se   Nejde mi prihlasit se Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 9:45 am

Tenhle problem resim a dela to muj debilni HDD kterej narazi na neco co se mu nelibi a hodi error kterej musim ja odkliknout jinak se mangos znova nenahodi...nicmene nvm proc tohle pises do NEWS a ne do Problemu... Suspect tak pro priste...
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com

Nejde mi prihlasit se
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nejde se mi prihlasit!
» nejde to
» Zase nejde server :((
» SAKRA PRECO TO ZAS NEJDE??
» Nejde server :(

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru