!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Nejde se mi prihlasit!

Goto down 
+6
Cartman
Arinne
Elinissa
Dragon
R33dl
Hex
10 posters
AutorZpráva
Hex

Hex

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 08. 12. 07

Nejde se mi prihlasit! Empty
PříspěvekPředmět: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSun Dec 16, 2007 3:32 pm

cau kdyz se chci prihlasit tak mi to napise ze je server full a pak se to odcita 5...4....3...2...1.. mno a pak me to pise ze se nacitaj postavy a nic, nechal sem to hodinu nacitat a NIC! pls poradte... Wink rad bych uz paril.... protoze tento server je NEJ!.... Smile
Návrat nahoru Goto down
R33dl

R33dl

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 06. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSun Dec 16, 2007 4:22 pm

co s tim je omg uz asi hodinu se nic nedeje
Návrat nahoru Goto down
http://www.rcryderzz.blog.cz
Hex

Hex

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 7:01 pm

lol! tak ted sem zjistil ze sem pripojenej na servru a ja pritom nehraju xD nevim jak je to mozny ale ja sem nikomu heslo nedaval Very Happy a ted kdyz se chci prihlasit tak to pise ze je to full pls kanister neco s tim udelej ... Smile dikes
Návrat nahoru Goto down
Dragon

Dragon

Registration date : 06. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 7:45 pm

to asi znamena ze server zmrzol tak musime pockat na kaniho kym to opet nahodi lol!
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 09. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 9:15 pm

neřekla bych že server zmrzl, spíš že je plnej a nikdo nechce přestat hrát...
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 9:16 pm

akorát je zajímavý, že ty lvl 1 jsou furt na lvlu 1 asi už tři hodiny...
Návrat nahoru Goto down
Arinne

Arinne

Poeet p?íspivku : 4

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 1:57 pm

jj asi sa jednoducho freezol server a knister nieje doma lol!
Návrat nahoru Goto down
Cartman

Cartman

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 23. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 2:45 pm

Nj jednoduse to zamrzlo.....ale kanister se a posledni tyden snad ani neukazal doma tak to snad na stedrej den vyjde zatim si najdete jinou cinnost Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Hex

Hex

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeMon Dec 24, 2007 8:32 pm

Zdarec uz by ten server mohl jit ja sem se tesil ze si na vanoce zahraju a vono nic Very Happy lol! ...... kdepak vezi nas vladce Kanister ?? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeMon Dec 24, 2007 9:27 pm

hele, já chci všem popřát pohodový vánoce Razz Razz Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Deathor

Deathor

Registration date : 31. 07. 07

PříspěvekPředmět: Kanister   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeMon Dec 24, 2007 11:21 pm

to asi zabalil ,myslim si to protoze ani sem nejde necte nic a duvod proc je off taky nenapise ,asi se i toto forum strati takze lidi ,snad nekdy nekde...
Návrat nahoru Goto down
Hex

Hex

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeThu Dec 27, 2007 3:12 pm

pls muzete sem pak nekdo napsta az server pude? diky Smile
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 9:26 am

njn bohuzel porad smrdim v praci...ted je server ve stadiu velkych uprav a oprav takze po novem roce se snad dockate PLNE funkciho fun serveru.O sve postavy se nebojte, vse mam plne zazalohovany.Takze vse nej do noveho roku geek
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
kchragemage

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 11. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeFri Jan 11, 2008 5:40 pm

confused confused confused Mad kurnik zas to nejde od obedu pls kani rob s tim neco plss
Návrat nahoru Goto down
lukepero

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 19. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 6:44 pm

hej kdyz se tak mluvi kde je str kde se muzu registrovat abych mohl hrat ?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nejde se mi prihlasit!   Nejde se mi prihlasit! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nejde se mi prihlasit!
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nejde mi prihlasit se
» nejde to
» preco to zas nejde
» Registrace nejde
» to to satle nejde :(

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK< :: Problemy-