!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

!!!Obnova asi mesic starych acc!!!

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

!!!Obnova asi mesic starych acc!!! Empty
PříspěvekPředmět: !!!Obnova asi mesic starych acc!!!   !!!Obnova asi mesic starych acc!!! Icon_minitimeWed Aug 15, 2007 6:24 am

takze je mi lito ale musel sem pristoupit k radikalnimu vyreseni uz tak zoufale situace co se tyce gm itemu , spellu a jednoduse zabugovanych postav...tedy...obnovil sem zalohu vasich postav a itemu priblizne asi mesic starych!! tolik nejmenovanych postav vlastnilo Gm itemy ci Gm spelly ze to az nebylo hezky tudiz mi nic jineho nezbyvalo...
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
Earlin

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 15. 08. 07

PříspěvekPředmět: A kdyz   !!!Obnova asi mesic starych acc!!! Icon_minitimeWed Aug 15, 2007 9:36 am

Me tam ale nejde prihlasit ja nemam moc starej account tak se mi asi smazal je to tak? Earlin.
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: !!!Obnova asi mesic starych acc!!!   !!!Obnova asi mesic starych acc!!! Icon_minitimeWed Aug 15, 2007 3:45 pm

bohuzel jinak to neslo...tem co hrali na mym serveru dyl vratim aspon 60level...black temple je opraveno takze swordy s Ilidana budou Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: !!!Obnova asi mesic starych acc!!!   !!!Obnova asi mesic starych acc!!! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

!!!Obnova asi mesic starych acc!!!
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK< :: ==>NEWS Serveru-
Přejdi na: