!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Jaký je limit online lidí?

Goto down 
+7
Dried
Runemonk
Louie
kasik
Deathor
Michal
ninny
11 posters
AutorZpráva
ninny

ninny

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 29. 07. 07

Jaký je limit online lidí? Empty
PříspěvekPředmět: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 1:50 pm

Chtěl bych se zeptat jaký je limit online lidí protože při 15 lidech online se nemůžu připojit díky. Wink
Návrat nahoru Goto down
Michal

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 30. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeMon Jul 30, 2007 11:38 am

ninny napsal:
Chtěl bych se zeptat jaký je limit online lidí protože při 15 lidech online se nemůžu připojit díky. Wink

JJ jaky je limit me to nejde taky kdyz je tam 15 lidi confused
Návrat nahoru Goto down
Deathor

Deathor

Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 31. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeTue Jul 31, 2007 8:18 am

tez by mne to zajimalo ,ale asi nic moc ,no aspon50 by bylo fajn ,evim ale jestl by to server utahl btw jestli by to utahl adminuv pc pale
Návrat nahoru Goto down
kasik

Registration date : 19. 08. 07

PříspěvekPředmět: :-D   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeFri Aug 24, 2007 2:01 pm

tak to je loozersky nechapu proc jen 15lidi lol! lol! lol! lol! to i muj pc zvladne 50
a mam mocku
Návrat nahoru Goto down
Louie

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 11:44 am

nechapu,kdyz je online 13 lidi tak mi pise connected Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
Runemonk

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 16. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 6:12 pm

Louie napsal:
nechapu,kdyz je online 13 lidi tak mi pise connected Evil or Very Mad
Takyyy? lol!
Návrat nahoru Goto down
Runemonk

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 6:22 pm

Vlastně ta omezenost je to jediné co tomuhle serveru ubírá plus Smile
Návrat nahoru Goto down
Louie

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeMon Aug 27, 2007 9:09 am

server se pry bude rusit rikal to Zloud scratch
Návrat nahoru Goto down
Runemonk

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 6:12 pm

No co se dá dělat ? Cool
Návrat nahoru Goto down
Louie

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeFri Aug 31, 2007 3:16 pm

no ce bude dit bude se zvysovat limit,rusit server nebo co?
affraid
Návrat nahoru Goto down
Dried

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 24. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeMon Sep 03, 2007 12:51 pm

servr je pro 15 lidid nekdy pro 13 lol! lol! lol! lol! lol! kuli spatnemu netu gm Smile afro
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 7:00 am

MNO....tak za 1. pocet hracu na serveru nezavisi na tom jakej mas pocitac ale na tom jak mas vysoky Upload u sveho pripojeni na net...a za 2.server co nejdrive pojede ted uz cekam jen na verejnou IP
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
Elinissa

Elinissa

Registration date : 09. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 6:18 pm

nechápu, 37 lidí online a mě to píše, že jsem v pořadí na čekání 22... Shocked
Návrat nahoru Goto down
majco

majco

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 21. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 6:41 pm

za to ja soma ni neni cv hre vycakal som si radu v queue ale na acc page mi ukazuje ze somv hre... pls restatŕt server... Very Happy VOPRED DIQ..a o ziadnom ruseni necem pocutt!!! toto je good servwer (ked sa opravia tie veci na 2.3.0 ) Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 7:13 pm

já už jsem hodinu na 4 a prostě se to nehne... Estimated time mi to píše míň jak minutu a přitom čekám aspoň 15 min a pořád to tam je...
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSat Dec 22, 2007 8:29 pm

smála bych se, kdyby spadl server... jsem na pozici 1...
edit: ale tak už... čekám nejmíň 90 minut na pozici 1!!! co s tím je? Sad Shocked Mad
Návrat nahoru Goto down
majco

majco

PříspěvekPředmět: d   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 2:36 pm

dpc pise na statuse 22 ludi online a som na 12 pozici...KUAAAAAAAAAAA Exclamation Exclamation Exclamation scratch scratch
Návrat nahoru Goto down
majco

majco

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 6:56 pm

krista uz od 15:35som v queue a teras po...4hod som prvy uz asi 1 hod.ved to neni mozne ze sa jeden ejdiny player neodhlasi za 1HODINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 9:30 pm

zacina to tu bejt jak na fortsu, muzes se napojit brzo rano nebo pozde vecer Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
Deathor

Deathor

Registration date : 31. 07. 07

PříspěvekPředmět: Majco   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeMon Dec 24, 2007 12:02 am

to je kktina ,asi to zamrzlo ,bo cap je vetsi nez 22lidi ,btw na bllizlike je dobre king
Návrat nahoru Goto down
Elinissa

Elinissa

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeTue Dec 25, 2007 8:06 am

kdyby aspoň dal admin vzkaz, že server nepojede kvůli Vánočním povinnostem tak bych neřekla, ale jako jen tak vypnout server a říct si: oni to přežijou...
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 9:52 am

No takze oficialni player limit je 50 on-line bohuzel muzeme bejt radi ze mi to internetove pripojeni dovoluje...musim podotknout ze muj server zacinal kdysi s limitem 15 hracu lol!
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
kovo

Registration date : 12. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 12:14 pm

lol zvacsite ten pocet hracov mna nepusti pri 10 mi pise 2 nd in queve a ked ma prihlasi mi pise connected a nic dalej
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jaký je limit online lidí?   Jaký je limit online lidí? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jaký je limit online lidí?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» lidi
» Lidi jak se Scriptuje ve WoW?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK< :: Problemy-
Přejdi na: