!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!!>>K@n!sTeRs & Fl@mEs BACK<

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Problem s questem

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Nikky

Nikky

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 18. 06. 07

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeWed Jun 27, 2007 5:42 pm

nejde mi splnit quest Ancient equine spirit. Kdyz zabiju tu elitu, z ktere maji paadt itemy na splneni, tak je v nem hafo veci, ale questitem zadny confused Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Enthas

Enthas

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 16. 06. 07

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Reakce na dotaz   Problem s questem Icon_minitimeThu Jun 28, 2007 9:12 am

chlape nevím to jistě jen si to mylsím ale myslím si že jak je upravenej drop na hodně možná se tam ty questovy veci nevlezou bo tak něco je to jako jen můj názor;) afro
Návrat nahoru Goto down
Nikky

Nikky

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeThu Jun 28, 2007 11:36 am

Enthas napsal:
chlape nevím to jistě jen si to mylsím ale myslím si že jak je upravenej drop na hodně možná se tam ty questovy veci nevlezou bo tak něco je to jako jen můj názor;) afro

Já jsem holka Very Happy

Ale ten quest by jsem splnit chtěla je to na nějake extra paladinskeho mounta rabbit
Návrat nahoru Goto down
Kobor

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 25. 06. 07

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeSat Jun 30, 2007 9:13 am

nvm no je mozny ze sou tak vysoky raty na drop ze Enthas ma pravdu Very Happy king
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 02. 06. 07

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeSat Jul 07, 2007 2:27 am

to to s tim "preplnenym lootem" je to kravina.a nikky ma pravdu dost q nefunguje...snad brzo vyjde stabilnejsi databaze...
Návrat nahoru Goto down
https://kanister.catsboard.com
Nikky

Nikky

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeSat Jul 07, 2007 7:33 am

Mr.Kanister napsal:
to to s tim "preplnenym lootem" je to kravina.a nikky ma pravdu dost q nefunguje...snad brzo vyjde stabilnejsi databaze...

Nevadi, jak pujde tak pujde Very Happy je spousta dalších věcí co mám v plánu dělat albino
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeFri Aug 10, 2007 10:03 am

pokud nejde nejaky q a pokud je nejaky gm ve hre q item vam da....varuju ty lemply kteri toho zkusi zneuzivat!!!
Návrat nahoru Goto down
kchragemage

Registration date : 11. 01. 08

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 11:23 am

A KANI DAJ DO SATTRAH toho adal co bol miesto tej kapeli ... aj na to je q Very Happy
Návrat nahoru Goto down
kchragemage

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 11:24 am

A KANI DAJ DO SATTRAH toho adal co bol miesto tej kapeli ... aj na to je q Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mr.Kanister
Admin
Mr.Kanister

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 9:48 am

jo to sorac zapomel sem na nej...diky za upozorneni
Návrat nahoru Goto down
kchragemage

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitimeThu Jan 17, 2008 12:24 pm

nemas zac KANI preteba setko Very Happy ved si admin asi toho najlepsieho serveru na svete akurat za je troska vela off a zmrzlej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Problem s questem Empty
PříspěvekPředmět: Re: Problem s questem   Problem s questem Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Problem s questem
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s acc
» PROBLEM S TELEPORTEM
» Problem s patchem